X-Tend MRI tafelinsert

vlak RT tafelblad voor MRI

Er wordt in de radiotherapie steeds meer gebruik gemaakt van MRI beelden. Daarbij is afstand tussen de patiënt en de coil van belang voor de beeldkwaliteit. Dit vlakke tafelblad is speciaal ontwikkeld voor MRI radiotherapie om zo weinig mogelijk ruimte in beslag te nemen in de scanner. De X-Tend tafel insert is een ambitieus product dat flexibel wordt gemaakt om zoveel mogelijk aan de eisen van de klant te kunnen voldoen. De insert kan gemaakt worden voor ieder MRI type van de gangbare fabrikanten. X-tend - Toshiba

 

Lees verder

vacuüm pomp

VacFix van Parscientific

Deze pompen zijn bedoeld voor het vacuüm zuigen en (evt) weer vullen van vacuümkussens tbv patiëntpositionering. Deze pompen zijn geschikt voor verschillende patiëntpositionerings vacuümkussens. De pompen zijn er in meerdere uitvoeringen.

 

Lees verder

VacFix Kussens

Vacuüm Fixatie Kussens

VacFix(r) vacuüm kussens zijn de originele, hoogwaardige en betrouwbare vacuümkussen van Par Scientific. Er wordt gebruik gemaakt van de dunst mogelijke folie om het opbouw effect in de radiotherapie zo laag mogelijk te houden. Ondanks deze dunne folie is het toch uitermate sterk om lekkages tegen te gaan.

Door gebruik te maken van de korrels kunnen de kussens zich naar contouren van de patiënt vormen. Na het vacuüm zuigen worden de kussens hard waardoor er een fixatie van de patiënt plaatsvindt. De kleine korrels in de vacuümkussens zorgen ervoor dat er een fijne structuur ontstaat waardoor er een zo stevig maar comfortabel mogelijke fixatie ontstaat en er een goede repoduceerbaarheid gehaald kan worden.

Vacuüm kussens

 

Lees verder

Dry Heat Convection Oven

Verwarmen van thermoplastics in radiotherapie

De droge lucht convectie oven van Par Scientific zorgt ervoor dat er niet meer met water geknoeid hoeft te worden voor het verwarmen van thermoplastic materiaal dat in de radiotherapie gebruikt wordt voor fixatie. De oven verwarmt de thermoplastic voor optimale elasticiteit met veilige droge lucht. Het elimineert de gevaren van heet water en zorgt voor maximale comfort voor de patiënt.

 
Dry Heat Convection Oven

 

Lees verder