VacFix Kussens

Vacuüm Fixatie Kussens

VacFix(r) vacuüm kussens zijn de originele, hoogwaardige en betrouwbare vacuümkussen van Par Scientific. Er wordt gebruik gemaakt van de dunst mogelijke folie om het opbouw effect in de radiotherapie zo laag mogelijk te houden. Ondanks deze dunne folie is het toch uitermate sterk om lekkages tegen te gaan.

Door gebruik te maken van de korrels kunnen de kussens zich naar contouren van de patiënt vormen. Na het vacuüm zuigen worden de kussens hard waardoor er een fixatie van de patiënt plaatsvindt. De kleine korrels in de vacuümkussens zorgen ervoor dat er een fijne structuur ontstaat waardoor er een zo stevig maar comfortabel mogelijke fixatie ontstaat en er een goede repoduceerbaarheid gehaald kan worden.

Vacuüm kussens

 

Lees verder

Pearl Technology

Fixatie kussens

De producten van Pearl Technology zijn de oplossing voor fixatie problemen bij MR en CT. De kussens werken tweeledig. Ten eerste worden de kussens opgepompt met lucht zodat deze uitzetten en daardoor daadwerkelijk gefixeerd kunnen worden in coils etc.

Daarnaast zorgen de “parels” ervoor dat het kussen zich aanpast aan de vorm van de patiënt, zodat deze zo goed mogelijk aan de patiënt aansluit. Hierdoor is het systeem comfortabel voor de patiënt en wordt de stabiliteit verhoogd.

Duopad

 

Lees verder

NIEUW: Babyfix Cocoon

15-1107-A

 

Nieuw in ons MRI-assortiment:

Babyfix Cocoon

MRI-scans voor pasgeboren baby's vormen speciale uitdagingen voor alle betrokkenen vanwege de moeilijkheid om een veilige en stabiele positionering te bereiken.

Om aan de hoge eisen te voldoen is BabyFix Cocoon ontwikkeld in nauwe samenwerking met deskundigen op het gebied van neonatologie, anesthesie en pediatrische radiologie.

 

Brochure Babyfix Cocoon

 

 

Lees verder

NIEUW: CT Headfix

15-1105-A

Nieuw in ons MRI-assortiment:

CT Headfix

De CT Headfix kan gebruikt worden voor een snelle, makkelijke en hygiënische fixatie van de patiënt.

 

Brochure CT Headfix

 

 

 

 

Lees verder