Ferr Alert Prescreening

Ferr Alert Solo

Veiligheid bij MRI’s is een belangrijk onderwerp. Ondanks alle goede bedoelingen en screeningprotocollen gebeurt het toch nog dat er bij een patiënt voorwerpen de ruimte mee ingaan waarvan dat niet de bedoeling is. Denk bijvoorbeeld aan haarspelden.

Het FerrAlert prescreening systeem van Kopp Development helpt u bij het tijdig detecteren van ferromagnetisch materiaal. Zodat u voordat de patiënt op tafel ligt er op gewezen wordt dat er nog een object is dat niet de MRI ruimte mee in mag. Dit biedt niet alleen extra veiligheid, maar het zal ook uw totale proces versnellen. U hoeft immers niet een scan opnieuw te beginnen, omdat u er op de afbeeldingen achter komt dat er nog een ferromagnetisch object is.

Ferr Alert Solo Prescreening

 

Lees verder

FerrAlert Entry

Halo Entry Systemen

Veiligheid bij MRI’s is een belangrijk onderwerp. Ondanks alle goede bedoelingen gebeurt het toch nog dat er in een onachtzaam moment voorwerpen de MRI ruimte mee ingaan waarvan dat niet de bedoeling is. Denk bijvoorbeeld aan rolstoelen, scharen etc. Dit kan eventueel gebeuren door personeel van een andere afdeling die weinig kennis van een MRI heeft of door een onachtzaam moment van het MRI personeel zelf. Het blijft immers mensenwerk.

Het FerrAlert Halo Entry systeem van Kopp Development helpt u bij het tijdig detecteren van ferromagnetisch materiaal. Het Entry systeem wordt geplaatst bij de toegangsdeur tot de MRI zodat een ieder die de ruimte in gaat hier verplicht doorheen moet. Door plaatsing op het deurframe voorkomt men dat het poortje eventueel hinderlijk in de weg zal staan. Een vrijstaande plaatsing behoort echter ook tot de mogelijkheden.

 

Lees verder

MRI Labels

MRI labels die voldoen aan de laatste ASTM standards.

Ze zijn voorzien van een semi-permanente lijm, met een gescheiden achterzijde die eenvoudig te verwijderen is.

   

                 

                 

                  

 

Lees verder

MRI Portable Aluminium Brandblusser

45-MRI-1518

 

Totaal gewicht: 13 kg

Hoogte: 685mm

Inhoud: 5 kg Carbon Dioxide

MR Safe t/m 3 Tesla

 

 

 

 

 

 

 

  •  

Lees verder